Dak-, lood- en zinkwerken

YCD Dak en Bouw is een kleine bedrijf gevestigd in Enschede. Wij zijn er voor al uw dakwerkzaamheden en aanverwante diensten. Wij repareren kapotte daken of leggen gloednieuwe daken aan.

 

Een cruciaal onderdeel van uw hemelwaterafvoer is uw dakgoot. Daarom repareren of vervangen wij regelmatig dakgoten in Enschede en omstreken.

 

Goed onderhoud van uw dakgoot is van levensbelang. Daarom biedt YCD Dak en bouw de mogelijkheid aan om een servicecontract met ons af te sluiten. Zo bent u er van verzekerd dat wij regelmatig uw dakgoot onderhouden.

 

Wij hebben alle specialismes in huis, zodat u niet verschillende bedrijven hoeft in te schakelen voor hetzelfde probleem.

 

YCD Dak en Bouw onderscheidt zich met de snelle service, betaalbare tarieven en hoge kwaliteit van de werkzaamheden. Voor bezoeken in een straal van 30 kilometer brengen wij geen voorrijkosten in rekening.

 

YCD Dak en Bouw werkt volgens de VCA-normen. Dit houdt in dat wij volgens alle wettelijke veiligheidseisen en arbo-eisen werken. Veiligheid boven alles.

 

Ook administratief is YCD Dak en Bouw goed georganiseerd. U krijgt van ons netjes een gespecificeerde offerte en factuur. Zo heeft u alle benodigde documenten om eventueel aan uw verzekering te overleggen.

 

Voordat wij aan de slag gaan onderzoeken wij eerst de situatie grondig. Daarna communiceren wij naar u welke werkzaamheden vereist staan. De enige verassing die u dus te wachten staat, is het succesvolle eindresultaat! Welkom bij YCD Dak en Bouw!